• 29 SEP 20
  • 0

  Huidige werkwijze in de praktijk (oktober)

  Het COVID-19 virus is weer veel meer in ons midden helaas. Dat betekent dat de beperkingen om de overdracht van het virus te verkleinen weer zijn toegenomen. We begrijpen dat velen zich onzeker voelen door dit virus en doen ons best om telkens de goede maatregelen te nemen in de praktijk.

  U hoeft zich niet bezwaard te voelen om de praktijk te bellen met uw hulpvraag of gezondheidsklacht. Zoals altijd willen we samen met u zoeken naar de meest geschikte wijze van contact: telefonisch, op het spreekuur of een visite. Voor vragen over testen verwijzen we u wel naar de GGD en RIVM website.
  We proberen zoveel mogelijk op de gebruikelijke wijze te werken. Om een veilige werk- en wachtplek te creëren, zijn er wel enkele aanpassingen. Zo is onze wachtkamer buiten de praktijk om de veilige afstand van 1,5 meter te waarborgen. Er zijn iets minder afspraken per dag om ervoor te zorgen dat u zo kort mogelijk in de wachtkamer bent én in de spreekkamer proberen we de veilige afstand ook aan te houden. Digitaal afspraken maken is niet mogelijk omdat we altijd de gezondheidsvragen rondom Corona (moeten) vragen.

  Als huisartsen, POH’s en assistenten dragen we bij het lichamelijk onderzoek (waarbij we geen 1,5 meter afstand kunnen houden) een mondkapje. Zo hopen we de kans te verkleinen dat u van ons het virus krijgt. Net als de overheid adviseren we u dringend om met een mondkapje in de praktijk te komen om uzelf, ons en andere patiënten te beschermen. Dit is (uiteraard) niet verplicht.

  Voor luchtweg- en coronaklachten is er nog altijd een centrale huisartsenpost in Leiderdorp. Zo nodig melden wij u daar aan.

  Scheepvaartkeuringen kunnen ook weer afgesproken worden.

  Leave a reply →

Photostream