• 19 APR 21
  • 0

  Huidige werkwijze in de praktijk (april 2021)

  Het COVID-19 virus is nog altijd aanwezig. We zijn blij dat we tot nog toe beschikbaar konden zijn als praktijk. Door goede maatregelen is er nog geen besmetting in de praktijk geweest.

  U hoeft zich niet bezwaard te voelen om de praktijk te bellen met uw hulpvraag of gezondheidsklacht. Zoals altijd willen we samen met u zoeken naar de meest geschikte wijze van contact: telefonisch, op het spreekuur of een visite. Voor vragen over testen en vaccineren verwijzen we u wel naar de GGD en RIVM website.
  We proberen zoveel mogelijk op de gebruikelijke wijze te werken. Om een veilige werk- en wachtplek te creëren, zijn er wel enkele aanpassingen. Zo is onze wachtkamer buiten de praktijk om de veilige afstand van 1,5 meter te waarborgen. Er zijn iets minder afspraken per dag om ervoor te zorgen dat u zo kort mogelijk in de wachtkamer bent én in de spreekkamer proberen we de veilige afstand ook aan te houden. Digitaal afspraken maken is niet mogelijk omdat we altijd de gezondheidsvragen rondom Corona (moeten) vragen.

  De onzekerheden en wisselende berichten over maatregelen en vaccinaties roepen veel vragen op. Hierdoor is het vaak drukker dan anders aan de telefoon. We vragen uw begrip hiervoor.

  Voor luchtweg- en coronaklachten is er nog altijd een centrale huisartsenpost in Leiderdorp. Zo nodig melden wij u daar aan.

  Scheepvaartkeuringen kunnen ook weer afgesproken worden.

  Leave a reply →

Photostream